Szombathely

Bíróság elé került a fosztogató – kórházakban is lopott

Bíróság elé került a fosztogató – kórházakban is lopott

Fél esztendőn keresztül több egészségügyi és oktatási intézményben lopott egy férfi, köztük a szombathelyi Markusovszky kórházból – most bíróság elé állították.

Bíróság előtt felel tettéért az a 35 éves férfi, aki fél éven át zsákmányolt különböző helyekről dolgokat, köztük egy szombathelyi rendelőből, a Markusovszky kórházból és egy kollégiumból is – tudatta a vaol.hu.

Zalaegerszegen került a bíróság elé, ahol vádat emeltek ellene. A férfi fosztogatott Budapesten, Szombathelyen és Zalaegerszegen is, különösen oktatási és egészségügyi intézményeket nézett ki magának.

Kollégiumból és kórházból is lopott a bíróság elé állított férfi

Kollégiumból és kórházból is lopott a bíróság elé állított férfi

Betegeket és fiatalokat károsított meg, értékeket és pénzt lopott tőlük 2016 decembere és 2017 júliusa között, legalább 12 esetben – írta meg a vaol.hu.

Szombathelyen decemberben lopott egy fogorvosi rendelőben, a recepciós pultból, 90 ezer forintot. Egy nyitva hagyott szobából egy főiskolai kollégiumban pár ezer forintot zsákmányolt, majd a Markusovszky és a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban lopott betegektől több alkalommal, pár tízezer forint értékben – írta meg a vaol.hu.

B.A.