Szombathely

Bővült a Perintparti Waldorf iskola – a konténert is belakták

Bővült a Perintparti Waldorf iskola – a konténert is belakták

Konténerből is tantermet alakítottak ki a Perintparti Waldorf iskola bővítése során Szombathelyen – a megszépülés a szülők összefogásának köszönhető.

Bővítésre szorult a Perintparti Waldorf iskola Szombathelyen – olyan megoldást kellett azonban találni, amely lehetővé teszi, hogy az intézmény költözése esetén ne legyen probléma – tudatta a vaol.hu.


Így hát szülői összefogással olyan plusz épület jött létre, mely tizenkét egymás mellé helyezett konténerből áll – itt alakították ki az új tantermeket, melyek kívül is mutatós bevonatot kaptak.

A szülőknek ugyanis nem tetszett az eredeti külső, önerőből és cégek támogatásával beburkolták és lefestették a konténereket. A szakmunkákat természetesen mesterek végezték, de ezen kívül mindent az önkéntesek végeztek el – írta meg a vaol.hu.

Fotó: Horváth Balázs

B.A.