Együttműködést bővített a Schaeffler Savaria Kft. és a Pannon Egyetem

Csillag Zsolt, Varró Balázs és dr. Gelencsér András szerződés aláírásával pecsételték meg a Schaeffler Savaria Kft. és a Pannon Egyetem közötti együttműködés bővítését

 

Február 11-én, a Pannon Egyetemen Csillag Zsolt, a Pannon Egyetem kancellárja, Varró Balázs, a Schaeffler magyarországi vállalatainak kommunikációs vezetője és dr. Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora ünnepélyes keretek között írták alá az együttműködés bővítéséről szóló szerződést.
 
A Schaeffler szombathelyi vállalata további két szakkal bővíti együttműködését a Pannon Egyetem duális képzéseinek területén. Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője azt mondta: „ Az együttműködés kölcsönösen előnyös, hiszen autóipari vállalatként szükségünk van munkájukra igényes szakemberekre” 
 
A Pannon Egyetem hallgatói közül eddig csak a pénzügy-számvitel szakon tanulók végezhették duális képzésük gyakorlati részét a Schaeffler Savaria Kft-nél, a szerződés aláírását követően azonban már a mechatronikai mérnök, villamosmérnök szakon tanulók részére is biztosítanak helyet a vállalatnál.
 
 
G.B.
 
( Forrás: Schaeffler.hu )