Kiemelkedő eredmények és pozitív várakozások a Schaeffler Savaria Kft-nél

Kimagasló teljesítményről és optimista várakozásokról számolt be Szombathely legnagyobb vállalata, a Schaeffler Savaria Kft.

A Schaeffler Savaria Kft. egyre több pozitív hírrel szolgál a szombathelyiek és a munkavállalók számára. A vállalat még júniusban jelentette be, hogy ez e-mobilitási és a digitalizációs fejlesztéseknek köszönhetően 200 új munkatársat tudnak felvenni kutatás-fejlesztési, illetve egyéb e-mobilitásra épülő gyártási folyamatokhoz kapcsolódóan. 

A cég lépcsőzetesen tervezi a munkavállalókat felvenni. Az e-mobilitás és a digitalizálás mellett az intelligens mobilitás, a digitális gyártástervezés, illetve az informatika területén is kínálnak majd állásokat. 

schaeffler_pozitiv_torzs

A cég a folyamatos fejlesztéseknek köszönheti sikerét

A vállalat most újabb mérföldkövet ért el. 2019 óta rengeteg új biztonsági fejlesztést vezettek be a munkavállalók érdekében, amelynek köszönhetően azóta teljes mértékben balesetmentesen zajlik a termelés. A cég teljesen átalakította az anyagok tárolásának és szállításának eddigi módszerét, továbbá rengeteg biztonsági elemet telepített a gyárba. 

A Schaeffler Savaria Kft. még egy pozitív hírrel szolgáltatott a nyár végén, tekintve, hogy árbevételük jelentősen megnőtt minden iparágukban. Az idei első félévben az árbevétel 27,4 %-kal emelkedett. 


Forrás és képek: Schaeffler Savaria Kft.
CS.SZ.