Megnyílt az Utascentrum a vasútállomáson

A szombathelyi vasútállomáson megnyitotta kapuit az Utascentrum, ahol ezentúl mindenki kényelmesebben intézheti el a szükséges ügyeket az utazása előtt.

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV Zrt) által megnyílt a szombathelyi Utascentrum, ahol személypénztárak mellett az utazással kapcsolatos ügyek ezentúl sokkal kényelmesebben és gyorsabban lesznek elintézhetők. A beruházás által a vasútállomáson található épületben a korábbi VIP várakozót teljes mértékben felújították és átalakították. A kivitelezés által sokkal modernebb kinézetet kapott a váró, sőt újabb szolgáltatások is elérhetővé váltak, amelyek az utasokat hivatottak segíteni - közölte a GYSEV Zrt.

A megújult Utascentrum munkatársai ezentúl teljeskörűen az utazóközönség rendelkezésére állnak. Legyen szó belföldi és külföldi járatokról, egyéni és csoportos utazásról, egyéb panaszok bejelentéséről, valamint speciális utazási információkról, a vasúttársaság ezentúl magasabb színvonalon képes tájékoztatni az utazókat. Mindemellett emléktárgyak, ajándékok, ruházati termékek és játékok is vásárolhatóak a centrum épületében. Ügyfélhívó rendszert is kialakítottak a felújítások által, amely szintén a hatékonyabb tájékoztatást és kiszolgálást szolgálja, továbbá automata poggyászmegőrző is üzemelni fog. 

 

utascentrum_torzs

Az új Utascentrum ügyfélszolgálata


“A mai online világban sok mindent elintézhetünk számítógépen, mobiltelefonon. Mégis fontosnak tartottuk, hogy legforgalmasabb állomásunkon, Szombathelyen Utascentrum létesüljön, ahol rendkívül modern környezetben közvetlenül munkatársainkkal tudnak egyeztetni az utasok. Ez a beruházás is fontos része annak a szolgáltatásfejlesztési folyamatnak, amelyet a GYSEV évek óta megvalósít a vasi megyeszékhelyen” – mondta az átadóünnepségen Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

Az Utascentrum a SMART-Pannonia projekt által valósult meg, magyar állami és EU-s támogatással, amelynek kivitelezési költsége 78 millió forint volt.Forrás és képek: GYSEV Zrt. hivatalos honlapja
CS.SZ.