Minőségi képzések a városban

Ismét a minőségi oktatás miatt került a középpontba Szombathely.

Magyarországon az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi duális gépészmérnöki alapképzésen a legmagasabb a felvételi ponthatár, amennyiben a műszaki területeket vizsgáljuk, ez pedig azt jelzi, hogy nagyon magas minőségben folyik a képzés a városban.

További előnye a szombathelyi alapszaknak, hogy a duális képzés eredményeképp a hallgatók, akár havi 150.000 forintos díjazást is kaphatnak a teljes képzési időre, így több mint 6 millió forinttal gazdagodhatnak egyetemi éveik alatt is.

elte_szomb_torzs

Országszerte elismerik a szombathelyi kampuszt

A szombathelyi felsőoktatási intézmény közleménye alapján a duális képzés okán járó ösztöndíj teljesen kockázatmentes a diákokra nézve, mivel ha valaki a hagyományos képzésre szeretne váltani, akkor sem terheli visszafizetési kötelezettség.

Ez azt jelenti, hogy ha a duális szerződés hamarabb megszűnik, mint a 7 féléves képzési idő vége és a hallgató esetleg máshol áll munkába, akkor sem kell visszafizetnie az addig kapott összeget. 

Az egyetem rendkívül versenyképes tudást ad a hallgatóknak, mindemellett a képzések gyakorlatiasak, így komoly előnyhöz jutnak azok a diákok, akik innen indítják el karrierjüket.

Az oktatások az új szombathelyi kampuszban zajlanak majd, a gyakorlati képzések pedig a kiválasztott partnercégeknél.

Forrás: MTI, ELTE
CS.SZ.