Növekvő árbevétel Szombathelyen is

A világ egyik legnagyobb gyorséttermi hálózata idén újabb egységet nyitott Szombathelyen és egyre több a digitális fejlesztés.

A McDonald’s kétségkívül a világ egyik, hanem a legnagyobb gyorséttermi hálózata, a globális cég pedig idén már a második éttermét nyitotta meg Szombathelyen. A nagyvállalat még 2019-ben döntött arról, hogy Magyarországon újabb fejlesztésekbe kezdenek.

Az akkori döntés értelmében dinamikus innováció indult el: egyik részről minél több új helyszínen szeretett volna megjelenni a vállalat, másik részről pedig a meglévő éttermeket szerette volna felújítani.

meki_torzs

Egyre fejlettebb lesz a nagyvállalat digitális kiszolgálása is

A McDonald’s természetesen a digitalizáció irányába is elmozdult és egyre több digitális fejlesztéssel várja manapság a vásárlókat. Szombathely abban a szerencsés helyzetben van, hogy már két helyen is élvezhetik a mekizés előnyeit.

A legújabb McDonald’s a Kéthly Anna utcában nyitott meg még a nyáron, a cég szerint pedig eddig pozitívak az eredmények. A szombathelyi egységgel már több mint 100-ra ugrott a Magyarországon lévő éttermek száma.

A cég közleménye szerint a jövőben egyre több olyan beruházás várható Szombathelyen is, amellyel a vendég élményt kívánják javítani. Főleg digitális megoldásokban gondolkodik a cég vezetősége. 

Forrás: McDonald’s
CS.SZ.