Októberig még folytatódik az Érezd Szombathelyt! című rendezvénysorozat

Október elejéig tervezik folytatni az Érezd Szombathelyt!, amely utolsó programjaihoz érkezett.

Megtartották utolsó idei sajtótájékoztatóját a város népszerű programsorozatának, az Érezd Szombathelyt! sorozatnak. A záró sajtótájékoztatón a szeptemberi és októberi rendezvényekről adtak tájékoztatást a szervezők a fellépőkkel közösen. 

Az Érezd Szombathely! rendezvénysorozatot először 2020-ban rendezték meg, 2021 nyarától pedig megújult programokkal várták az érdeklődőket a rendezők. Szombathelyen a helyi kulturális, turisztikai és művészeti szervezetek összefogásával hozták létre az eseményeket. A szervezők filmvetítéseket, koncerteket, gasztroprogramokat, képzőművészeti és kézműves eseményeket is rendeztek idén, továbbá a gyermekeket játszóház és bábszínházi előadás is várta.

erezd_szombathelyt_torzs

A záró programok is sokszínűek lesznek

Az idei évad záró hónapban olyan programok kaptak helyet, mint a Fő téri Weöres Sándor Színház fellépés, színházi és cirkuszi előadások, családi nap a Víztoronynál. Tárlatvezetési programok is lesznek a Vasi Skanzenben, illetve a Kutatók éjszakáját is szeptemberben tartják. Az október 2-ai záró napon a táncra fókuszálnak majd a programok, amelynek köszönhetően több helyi néptáncegyüttes is bemutatkozik. 

Forrás: Szombathelyi önkormányzat, Érezd Szombathelyt!
CS.SZ.