Sportcentrumot adtak át Körmenden

Csak a közelmúltban tartották meg a Sport utcai létesítmény névadó ünnepségét, noha az április óta Papp István nevét viseli. A fejlesztéseket szintén átadták Körmenden.

Megtartották Körmenden a sportlétesítmény névadó ünnepségét. Papp István nevét kapta az épület, amely április óta viseli azt, noha ünnepélyes keretek között nem lett átadva – írta meg a vaol.hu.
 
Papp István sokat tett a helyi futballért, sok-sok gyermekkel szeretette meg a mozgást, a megteremtette a labdarúgás alapjait Körmenden. Nevéhez köthető a helyi labdarúgás aranykora.
 
Névadó ünnepséget rendeztek és átadták a fejlesztéseket Körmenden
Névadó ünnepséget rendeztek és átadták a fejlesztéseket Körmenden
 
Bebes István polgármester azon személyeket méltatta a névadón, akik sokat áldoztak azért, hogy a sportcentrum az elődök emlékéhez méltó lehessen – tudatta a vaol.hu.
 
A fejlesztésekről is esett szó az ünnepségen bőben – pályavilágítás készült és új lelátót is építettek a pálya mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség tao-program támogatásával.
 
Bebes azonban hozzátette: a jövőben a lelátót lefednék és egyéb fejlesztések is tervben vannak.
 
A klub által állított emléktábla leleplezése mellett szalagátvágással, adták át a létrejött beruházásokat – írta meg a vaol.hu.
 
Fotó: Szendi Péter
 
B.A.