Több helyen áramkimaradás lesz Szombathelyen

Gallyazás miatt lehet áramszünetre készülni a Vas megyei székhelyen. Több utcát érint majd, melyek leírása alább megtalálható.

Ismét fel kell készülni átmeneti áramszünetekre Szombathely több részén. A vasi megyeszékhelyen december 1-jén és 2-án lesz áramkimaradás az E.On friss értesítése szerint – tudatta a vaol.hu.

De lássuk, mely utcákban, mikortól meddig lehet számítani áramszünetre.

December 1-jén reggel 7.30-tól 13.30-ig az Alsóhegyi utca páratlan 29-51, páros 50-76 számok alatt, a teljes Döbröntei utcában, Fábián Gyula utca páratlan 29-39, páros 24-40 számok alatt, a Ferenczy I. utca 1. szám alatt, a teljes Irinyi János utcában, a Jáki utca páratlan 57-69, páros 44-52 számok alatt.

Újabb áramszünetekre kell készülni Szombathelyen

Újabb áramszünetekre kell készülni Szombathelyen

A Jékely Z, Kürtős, Radnóti, Rozmaring teljes utcákban, a Temesvár utca páratlan 35-75, páros 14/A-42 számok alatt, a Bertalan Árpád, a Garamvölgyi Tivadar, a Németh Pál, a Rajczy Imre, a Tóth István teljes utcákban, Temesvár utca 44 szám alatt. A Király Sportegyesület, Ferenczy István utca 1., a Vas Megyei Temetkezési Kft, s Külső Nárai utca szennyvíz telep területeken szintén áramszünet lesz – írta a vaol.hu.

December 2-án ugyancsak reggel 7.30-tól 13.30-ig várható áramszünet a teljes Bernstein Béla, Bodányi Ö, Lőportár, Áprily L. utcákban, a Batsányi J. utca páratlan 27-63, páros 36-48 számok alatt, a teljes Fadrusz utcában, a Ferenczy I. utca 8, 10, 12. számok alatt, a Külső Nárai utca páratlan 27-73, páros 2-22 számok alatt.

A teljes Szász Béla, Tömjénhegyi, Lőszerkert utcákban, a Nárai utca kiskertek teljes területén, a teljes Aranyhegyi utcában, az Erdei iskola utca kiskertek teljes területén, a Középhegyi utca Gyermekotthon területén, a teljes Ádám L. utcában, az Erdei iskola utca 32. szám alatt, a teljes Varasdy K, Rauscher M, Reismann J. utcákban, valamint az Erdei iskola utca SZOVA szeméttelep területén kell áramszünetre számítani – tudatta a vaol.hu.

B.A.