Benzineskannát kapott elő a családfő

Családi veszekedés miatt riasztották a rendőröket a Vas megyei Hegyfalun - A hírek szerint egyik képviselőtestületi tag kapott össze a nejével, s előrántott egy benzines kannát.

 

Nagyon megijedt, ezért hívta ki az asszony a rendőrséget. Hegyfalun ugyanis családi vitához riasztották őket egy nyugodtnak ígérkező péntek estén.

A veszekedés a hegyfalui képviselő-testület egyik tagja és házastársa között tört ki, a családfő pedig felindultságában benzines kannát kapott elő, utalva arra, mit tervez – írta meg a vaol.hu.

Előkerült a benzineskanna a hegyfalu családi vita során

Előkerült a benzineskanna a hegyfalu családi vita során

A feleség rémületében tárcsázta a rendőrség számát, s közben megérkezett egy családi barát is, akinek sikerült hatnia a családfőre és a helyzet lenyugodott, a benzines kannát nem használták.

A rendőrség azonban hivatalból intézkedett. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében megemlítette, nincs róla tudomásuk, hogy a helyszínen levő személyek közül ki milyen tisztséget lát el.

Sem az érintett férj, sem pedig Hegyfalu közszereplői nem kívántak nyilatkozni az ügyről, noha a faluban még valószínűleg napokig téma lesz a perpatvar - írta meg a vaol.hu.

B.A.