Bútorgyártásból jeles

Magyarország legnagyobb bútorgyártója hódít a hazai piacon.

A bútoripari trendek szállításáról szerte Európában az ADA gondoskodik. Az osztrák székhelyű bútorgyártó három magyar gyártóbázissal rendelkezik, melynek egyik kiemelt telephelye Körmend.
 
Az ADA óriási  hangsúlyt fektet a magyar fogyasztói igények kiszolgálására. Saját márkája, az „ADA trendline” aktuális kollekciója egyesíti az okosfunkciókat és a különféle egyedi igényekre alakítható lehetőségeket. A vállalat hosszútávú célja a hazai piacon való terjeszkedés, illetve a tökéletes márkastratégia kidolgozása. „A mi víziónk az, hogy ha valaki kanapét vagy ágyat keres Magyarországon, annak egyből az ADA jusson eszébe” – fogalmazta meg Déri Tamás, az ADA nemzetközi értékesítési vezetője.
 
„Kiváló minőségű bútorok egy megbízható gyártótól; több mint 65 éves tapasztalat; hosszú élettartammal rendelkező bútorok; magas szintű technológia, illetve remek kézműves munka egysége a gyártás során – úgy gondolom, hogy ezek azok a tényezők, melyek támogatják ügyfeleinket a megbízhatóság és a bizalom iránti igényükben” – összegezte Déri Tamás.
 
G.B.
 
 
(Forrás: profitline.hu)