Sárvár: Átadták a megújult fürdőt a közönségnek

Bemutatták a nagyközönségnek a megújult sárvári fürdőt. A beruházás jelentős turisztikai fejlesztésnek számít, melynek keretében mutatósabb és környezetbarátabb is lett az intézmény.

Mostanra, 2017 októberére lett készen a sárvári fürdő felújítása – a szép és környezetbarátabbá tett intézményt most mutatták be a nagyközönségnek is.

A bejáráson részt vett Vancsura Miklós fürdőigazgató mellett Ágh Péter országgyűlési képviselő, Marton Ferenc megyei közgyűlési alelnök és Kondora István polgármester – adta hírül a vaol.hu.

Elhangzott többek között, hogy Sárváron fontos fejlesztések kapcsolódtak a fürdőhöz az elmúlt években. Lényeges volt, hogy a létesítmények kiszolgálják az ide látogatókat.

Látható és kevésbé látványos fejlesztések is történtek a sárvári fürdőben

Látható és kevésbé látványos fejlesztések is történtek a sárvári fürdőben

A fejlesztési bejáráson résztvevők a kulisszák mögé is benézhettek. Vancsura Miklós kiemelte, hogy a fürdőben minden esztendőben van valami újdonság, ami a város turisztikai vonzereje szempontjából is fontos – tudatta a vaol.hu.

Kondora István köszöntőjében elmondta, hogy a fürdőt 15 éve adták át, de már akkor számítottak rá, hogy fel kell majd újítani.

A beruházásnak azonban vannak látható és kevésbé észrevehető részei is. Két ütemben végezték el a fejlesztéseket.

A nyár folyamán a medencék, folyosók, kiszolgáló helyiségek, öltözők újultak meg, de technológiai fejlesztések is történtek – írta meg a vaol.hu.

A következő üzemben interaktív játszóteret is létesítenének, 2018-ban.

A felújítás keretében egyébként változott a színvilág, s a szállodai szobák megjelenése is módosult.

Sárváron vonzerejének fokozása érdekében most zajlik a Hild park felújítása és a sportcsarnok építésének előkészítése is – mondta el Ágh Péter, aki örül annak, hogy a környéken Bükfürdő és Sárvár is igen szépszámú turistát fogadhat.

Fotó: Hornyák Emőke

B.A.