Vas megyei az egyik legbefolyásosabb magyar turisztikai személyiség

Haller Ferenc sárvári szakember lett az egyik legbefolyásosabb fiatal magyar turisztikai személyiség – a top 10-es országos országos mezőnyben az első helyet szerezte meg.

Újra megjelent a hazai turizmus 50 legbefolyásosabb személyét bemutató kiadvány, mely a Turizmus Kft. jóvoltából készült el.

2019-ben immár másodszor jelenik meg ilyen kötet, de első ízben mutatják be azt a tíz, legfeljebb 35 esztendős személyt, akik a legnagyobbak közé kerülhetnek. Az országos top 10-es mezőnyben ott volt a sárvári Haller Ferenc is, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki az első helyen végzett a szakemberek közül – írta meg a vaol.hu.


A mezőnybe több mint 60 fiatalt ajánlottak, közülük került ki győztesen Haller, aki csupán 32 éves. Mint az első helyezett elmondta: felemelő érzés számára, hogy olyan turisztikai szakemberekkel együtt vehetett át díjat, akiknek eddig is követte munkásságát is ezek alapján próbált fejlődni. Tudását pedig Sárvár turizmusának fejlesztéséhez hasznosítani – adta hírül a vaol.hu.

Haller Ferenc tehetségéhez nem fér kétség: a turisztikai szakember már 14 évesen szinkrontolmácsként tevékenykedett, két nyelven is beszél felsőfokon. Az ELTE nemzetközi tanulmányok szakán végzett, majd Vas megyében kezdett dolgozni – a Pannon Termál Klaszter ügyvezetője volt, majd a Büki Gyógyfürdő Zrt-é, ahol a fürdő online kommunikációjának elindításáért volt felelős.

A szakember több mint 5 éve munkálkodik Sárváron, s nagy szerepe van abban, hogy a Vas megyei város biztos helyet szerzett magának a népszerű hazai fürdővárosok sorában – tudatta a vaol.hu.

A turisztikai kiadványba egyébként Haller Ferenc mellett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdp Zrt. vezérigazgatója és a Magyar Fürdőszövetség elnöke került be.

Fotók: Pajor András - Sarvar.hu

B.A.