Vas megyei fejlesztések: közeleg az idő

Az előkészítő munka másfél évig tartott – ám mostmár csak egy kőhajításnyira van a cél, azaz, hogy létrejöjjenek a Vas megyében kitűzött fejlesztések.

Küszöbön állnak a vasi fejlesztési projektek – a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Kondora Bálint és Ágh Péter, a Miniszterelnökség Vas megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztosa a közelmúltban egyeztetett arról, hogy a térségben tervezett fejlesztéseket illetően hamarosan megszületik a döntés.

A megyében levő települések számára a központi források biztosítanak lehetőséget, egyebek mellett a gazdasági infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem is támogatáshoz jut – tudatta a vaol.hu.

Egyre több fejlesztés várható Vas megyében - hamarosan döntés születik 

Egyre több fejlesztés várható Vas megyében - hamarosan döntés születik

Olyan beruházások is jelentős összeghez jutnak azonban, melyek a családok mindennapjait hivatottak könnyíteni. Az új projekteknek hála ugyanis nem egy egészségügyi rendelő, illetve óvoda fog megújulni.

Ágh Péter hangsúlyozta, hogy másfél évvel ezelőtt kezdték el a munkát, s mostanra már csak a döntéseknek kell megszületniük, beérik a fáradozás gyümölcse.

Az alelnök kiemelte azt a szakmai összefogást, amely annak érdekében történt, hogy Vas megyében minden megfeleljen és készen álljon a fejlesztéspolitika kihívásainak – megköszönte a megyei és települési önkormányzatok munkáját.

Az előrejutáshoz mindenki egy lépéssel közelebb lesz a források révén – tette hozzá az országgyűlési képviselő – írta meg a vaol.hu.

B.A.