Keresés az archívumban

2020. June 25.

Körmend új gépekkel rendezi a várost

Megfiatalodott a gépállomány a Vas megyei városban – az önkormányzat támogatásának hála a városgondnokság végre bevetheti új eszközeit Körmend szépítéséért.
2020. June 18.

Kézilabdapályát újítanak fel Sárváron

Pályázatot nyert a műanyag borítású futókör kialakítására a sárvári önkormányzat – emellett azonban a kézilabdapályát is felújíthatják a Csónakázótó szomszédságában.
2020. June 11.

Megnyit a Tófürdő, de szabályokkal strandolhatunk

Június 12-én megnyitja kapuit a Tófürdő Szombathelyen. A vendégeknek azonban be kell tartaniuk a járványügyi előírásoknak megfelelő szabályokat.
2020. June 04.

Négy falut segítenek nőgyógyászati eszközökkel Vas megyében

Kistelepülések kaptak négy új nőgyógyászati vizsgálószéket a megyében – ezzel a Vas Megyei Család- és KarrierPONT azoknak segítene, akik a falujukból nehezen mozdulhatnak ki.
2020. May 28.

Új mentőautót kapott Kemenesalja

Nő az ellátás biztonsága a Vas megyei településen – Kemenesalján új mentőkocsit állítottak szolgálatba.
2020. May 21.

Vép felől is elkészülhet a bicikliút – támogatással

Korábban meghozták már a döntést arról, hogy Szombathely és Vép között támogatással megépülhet a kerékpárút szombathelyhez tartozó szakasza, most azonban a vépi szakaszt is kisegít...
2020. May 14.

Szombathely: változik a helyi buszjáratok közlekedési rendje...

Módosultak a helyi utazási igények, miután enyhültek a veszélyhelyzettel járó korlátozások – a szombathelyi buszok közlekedése ezért a járványügyi szabályokat szem előtt tartva vál...
2020. May 07.

Tovább fejlesztik Vas megye egyetlen kutyastrandját

A megyében egyedülálló az Abért-tónál található kutyastrand, ahol a gazdik kedvenceikkel együtt fürödhetnek. Fejlesztése most sem állt le.
2020. April 30.

Szombathely: a buszon is kötelezővé teszik a maszkot

Védőmaszkot kell viselni a buszokon mostantól a Vas megyei városban. Dr. Nemény András polgármester tájékoztatta az embereket a hosszú hétvégére érvényes szabályokról.
2020. April 23.

A horgászversenyeket is lemondták Vas megyében

Elmaradnak a korábban meghirdetett horgászversenyek is Vas megyében a koronavírus-járvány miatt – a nevezési díjakat visszafizetik a jelentkezőknek.
2020. April 16.

Komoly tűz a szombathelyi szeméttelepen – több megyéből jött...

Kigyulladt a zöldhulladék a vasi megyeszékhelyen – a Körmendi úti szeméttelepen immár ötös, kiemelt fokozatban oltják a lángokat.
2020. April 09.

Koronavírus - Mi a teendő az italozó csoportosulásokkal?

Nemcsak Vas megyében jelent problémát, hogy italozó és dohányzó csoportok alakulnak ki a boltok előtt, akik nem veszik tudomásul a kijárási korlátozást. Az Operatív Törzs választ a...
2020. April 02.

A vasi gyárak változatlanul üzemelnek?

Bár hazánkban is arra kéri a kormány az embereket, maradjanak otthon, bizonyos üzemekben a munka továbbra is folyik. Ez Vas megyére is igaz, ahol a cégek igyekeznek megvédeni a dol...
2020. March 26.

Még lehet hóra számítani Vas megyében

Március második felében kevés ideig tapasztalhattak az emberek tavaszias időt – kellemesebb napokra a közeljövőben is lehet számítani, ám még visszatér a télies időjárás is Vas meg...
2020. March 19.

Vas megye: előretervezést és vásárlást ajánlanak a gazdáknak

Sok mezőgazdaságban dolgozó ember áll sorban szorongva a növényvédő szereket forgalmazó cégeknél – a szakemberek azt javasolják nekik, tervezzenek és vásároljanak előre.