Keresés az archívumban

2021. May 03.

600 millió forintból újul meg Körmend belvárosa

Körmend Város Önkormányzata 600 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert a “Zöld város kialakítása” című felhívás keretein belül, amely által a belváros kerül felújítá...
2021. April 29.

Több mint 4 milliós keretből szépül Pósfa

Többmilliós támogatást kapott a Vas megyei település, hogy szép és rendezett környezetet teremtsen modern eszközök segítségével.
2021. April 28.

Elkezdődtek a Balogunyom – Szombathely kerékpárút kivitelezé...

A projekt célja, hogy a Balogunyom és Szombathely közötti kerékpáros közlekedést biztonságossá tegyék. A projekt részeként először Balogunyomtól a 86-os főút vasúti átjárójáig épül...
2021. April 27.

Szombathelyen 4,7 milliárdos áramhálózati beruházás valósul ...

Csaknem 5 milliárd forintos áramhálózati fejlesztés indul az Északnyugat-Dunántúlon az E.ON Hungária Csoport jóvoltából, amely a lakosság és a gazdaság számára is ígéretes lehetősé...
2021. April 22.

Több intézmény esetében a fenntartócserét támogatják a szülő...

Megvan a döntés – A Szentgotthárd és Térsége Általános Iskola, valamint a Körmendi Kölcsey Általános Iskola esetében is a fenntartóváltás mellett tették le voksukat a diákok szülei...
2021. April 15.

Szombathely - Kapacitást bővít a Volán a buszok kihasználtsá...

Vizsgálatot indított a Volán, mert számos szombathelyi lakos panaszkodott a helyi buszokon tapasztalható zsúfoltság miatt – ami a járvány idején különösen okot ad az aggodalomra.
2021. April 08.

Szándékos gyújtogatás? - Két épület lángolt a volt Huszárlak...

A szakemberek szinte biztosra veszik, hogy szándékos gyújtogatás okozta a tüzet a volt Huszárlaktanya területén Szombathelyen.
2021. April 01.

Szombathely – Szemét szomorítja a helyieket a Parkerdőben

Számos szombathelyi lakos panaszkodik, amiért a Parkerdőt egyesek szemétlerakó helynek használják.
2021. March 25.

Tűzoltószertár épül Horvátlövőn

Több mint másfél évtizede várnak a horvátlövőiek a lehetőségre – most végre felépülhet a tűzoltószertár a Vas megye településen.
2021. March 18.

Újabb áramszünetre lehet készülni Oladon – fejlesztés miatt

Ismét szünetel majd időszakosan az áramszolgáltatás Szombathelyen – Az oladi városrészben lehet számítani kimaradásra az E.On tájékoztatása szerint.
2021. March 11.

Lyukas vezeték okozta az akadozó fűtés- és a melegvíz szolgá...

Ki kellett cserélni egy kilyukadt távvezetéket Szombathelyen, a Derkovits lakótelep egy részén. Ez idő alatt a lakóknak olykor nélkülözniük kellett a fűtést és a meleg vizet is.
2021. March 04.

Ismét áramszünetre kell készülni Szombathelyen

Újra lesz áramszünet a Vas megyei székhelyen, ezúttal vezetéket és oszlopot cserélnek a szakemberek, melyek miatt átmenetileg szünetel a szolgáltatás.
2021. February 25.

Hat helyen lesz hulladékgyűjtő-sziget Körmenden

Több, korábban létesített szelektív hulladék-gyűjtő sziget felszámolására került sor a Vas megyei településen – most hat helyszínen alakítanak majd ki újakat.
2021. February 18.

Több mozgáskorlátozott parkoló kellene a kórházhoz?

Kevés a mozgáskorlátozott parkoló Szombathelyen – ezek mennyiségének növelését kezdeményezte a kórház onkológiai tömbjének bejáratánál dr. Hende Csaba parlamenti alelnök.
2021. February 11.

Energiatakarékos iskola várja a gyerekeket Gencsapátiban

A modernizálás eredményeképpen immár energiatakarékosabb iskolába járhatnak a gyermekek a Vas megyei településen.