Keresés az archívumban

2019. november 28.

Szombathely: későn kapcsolódnak fel a lámpák?

Mióta korábban sötétedik, nem kielégítő a világítás a Vas megyei székhelyen. Szombathelyen több autós szembesül késő délután a vártnál nagyobb sötétséggel, amikor hazafelé tart.
2019. november 26.

Társadalmi felelősségvállalás!

A Civil Kerekasztal fő célja: a Kerekasztal a partneri viszony kialakításával, illetve fenntartásával biztosítja a társadalmi szervezetek részvételét a városi döntéshozatalban.
2019. november 25.

„Z” generáció világa Szombathelyen

Világszerte erősödik a vállalkozói kedv főleg a fiatal generáció körében. Mint kiderült az Amway Globális Vállalkozói jelentéséből, 10-ből 4-en indítanának saját céget. A HR szférá...
2019. november 14.

Huszonkét Vas megyei óvodaudvar újul meg

Több mint húsz településen szépülnek az óvodaudvarok Vas megyében. A projekt a Magyar falu program keretében valósul meg.
2019. november 07.

Többen súlyosan sérültek a szentgotthárdi robbanásban

Robbanás rázta meg Vas megyei várost november 7-én hajnalban. A balesetnek több súlyos sérültje is van.
2019. október 31.

Az országban is egyedi lesz a kámoni ökokönyvtár

Kezdetét vette az ökoszemléletű fiókkönyvtár építése Kámonban – a helytörténeti dokumentumokat digitalizálják. Az eseményről a Berzsenyi Dániel Könyvtárban tartottak sajtótájékozta...
2019. október 24.

Esküt tett az új közgyűlés

Ünnepélyes keretek között megalakult az új szombathelyi közgyűlés – letette az esküt a polgármester és a képviselők.
2019. október 17.

Kertet avattak a szombathelyi Bercsényi iskolában

Iskolakertet alakítottak ki Szombathelyen a Bercsényi Miklós Általános Iskolában – az esemény ünnepélyes keretek között zajlott, a diákok verses-táncos műsorával.
2019. október 03.

Új játszóteret kapott az Oladi Általános Iskola

Sokan fogtak össze érte, s mostanra elkészült a vadonatúj játszótér: a szombathelyi Oladi Általános Iskolában felavatták a „grundot”.
2019. szeptember 26.

Kőszeg: készül a Pogányi út hiányzó szakasza

Hamarosan birtokba vehetik a közlekedők a Rákóczi utca és a Rohonci út legforgalmasabb szakaszait tehermentesítő utat Kőszegen.
2019. szeptember 19.

Szupermenzát adtak át egy szombathelyi iskolában

Reform menza kezdte meg működését a Gothard Jenő Általános Iskolában – a felújított tálalókonyha új technológiákat is alkalmaz.
2019. szeptember 12.

Bük: a templom melletti parkból élménypark lesz

Ligetes parkot létesítenek a büki katolikus templom melletti zöld részen. A szépen rendbehozott park igazi turistacsalogatónak számít majd.
2019. szeptember 06.

Hamarosan kész a sárvári katolikus iskola új szárnya

Az utolsó simításoknál jár a sárvári Szent László Katolikus Iskola új szárnyának munkálatai. Az intézmény 2 milliárd forintból újult meg, s a beruházás harmada a sportcsarnok.
2019. augusztus 29.

Nagy gondokat okoz az esőzés Velemben

Miközben Szombathelyen még a karneváli menetet is visszafordították, Velem település ismét jókora adagot kapott az esőből és viharból a megyében. Egyes utak pedig újra alig járható...
2019. augusztus 22.

Huszadjára rendezik meg a Savaria Karnevált

Immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre Szombathelyen a méltán híres Savaria Történelmi Karnevál – az eseményre már minden készen áll.