Keresés az archívumban

2020. május 14.

Szombathely: változik a helyi buszjáratok közlekedési rendje...

Módosultak a helyi utazási igények, miután enyhültek a veszélyhelyzettel járó korlátozások – a szombathelyi buszok közlekedése ezért a járványügyi szabályokat szem előtt tartva vál...
2020. május 07.

Tovább fejlesztik Vas megye egyetlen kutyastrandját

A megyében egyedülálló az Abért-tónál található kutyastrand, ahol a gazdik kedvenceikkel együtt fürödhetnek. Fejlesztése most sem állt le.
2020. április 30.

Szombathely: a buszon is kötelezővé teszik a maszkot

Védőmaszkot kell viselni a buszokon mostantól a Vas megyei városban. Dr. Nemény András polgármester tájékoztatta az embereket a hosszú hétvégére érvényes szabályokról.
2020. április 23.

A horgászversenyeket is lemondták Vas megyében

Elmaradnak a korábban meghirdetett horgászversenyek is Vas megyében a koronavírus-járvány miatt – a nevezési díjakat visszafizetik a jelentkezőknek.
2020. április 16.

Komoly tűz a szombathelyi szeméttelepen – több megyéből jött...

Kigyulladt a zöldhulladék a vasi megyeszékhelyen – a Körmendi úti szeméttelepen immár ötös, kiemelt fokozatban oltják a lángokat.
2020. április 09.

Koronavírus - Mi a teendő az italozó csoportosulásokkal?

Nemcsak Vas megyében jelent problémát, hogy italozó és dohányzó csoportok alakulnak ki a boltok előtt, akik nem veszik tudomásul a kijárási korlátozást. Az Operatív Törzs választ a...
2020. április 02.

A vasi gyárak változatlanul üzemelnek?

Bár hazánkban is arra kéri a kormány az embereket, maradjanak otthon, bizonyos üzemekben a munka továbbra is folyik. Ez Vas megyére is igaz, ahol a cégek igyekeznek megvédeni a dol...
2020. március 26.

Még lehet hóra számítani Vas megyében

Március második felében kevés ideig tapasztalhattak az emberek tavaszias időt – kellemesebb napokra a közeljövőben is lehet számítani, ám még visszatér a télies időjárás is Vas meg...
2020. március 19.

Vas megye: előretervezést és vásárlást ajánlanak a gazdáknak

Sok mezőgazdaságban dolgozó ember áll sorban szorongva a növényvédő szereket forgalmazó cégeknél – a szakemberek azt javasolják nekik, tervezzenek és vásároljanak előre.
2020. március 13.

Szombathely: négy napig fűtés és meleg víz nélkül lesz 2 eze...

Munkálatok miatt több mint 2000 lakásnak kell mellőznie a meleg vizet és a fűtést négy napon át Szombathelyen.
2020. március 04.

Tavasszal újra lesz Herényi Virágút

Tizennyolcadik alkalommal kerül sor a Herényi Virágút megrendezésére Szombathelyen. A szervezők áprilisban tartanák meg az üdítő rendezvényt.
2020. február 28.

Óvintézkedéseket tett a büki Nestlé a koronavírus miatt

Munkatársaik egészsége és biztonsága érdekében több óvintézkedést hozott meg a Nestlé Hungária Kft. Néhány dolgozójukat a napokban hazaküldték.
2020. február 20.

Mi lesz Szombathelyen a háziorvosi ügyelettel?

Szeptembert követően nem szeretné tovább ellátni a háziorvosi felügyeletet az Országos Mentőszolgálat Szombathelyen – az ellátás költsége is megnőtt.
2020. február 13.

Szombathely környékén a legtöbb a bűneset

Vas megyében Magyarlaktól délre kevesebb a bűncselekmény – a megyeszékhely és környéke számít a statisztikák alapján a leginkább „bűnös” területnek.
2020. február 06.

Koronavírus: három gyanús eset volt a Markusovszky-kórházban

Koronavírust gyanítottak három embernél, de a betegség léte nem igazolódott be a szombathelyi Markusovszky-kórházba szállított pácienseknél.