Keresés az archívumban

2020. január 30.

Vas megye: az orvosok terheit csökkentenék Kőszegen

Nem csupán a hitelfelvétel kapcsán, de a háziorvosi ellátás ügyében is határozott utolsó2019-es ülésén Kőszeg képviselő-testülete.
2020. január 24.

Sárváron kész - Celldömölkön is megújulhat a vasútállomás

Az 50 megújuló vonatállomás program részeként újították fel a sárvári vasúti megállót, s most a celldömölkire is sor kerül.
2020. január 16.

Szombathely: elkészülhet az intermodiális csomópont

Sikeresen lezárult a közbeszerzési eljárás, ezért hamarosan kezdetét veheti az ún. intermodális csomópont tervezése a Vas megyei székhelyen.
2020. január 10.

Hetek óta vártak Szombathelyen egy gödör betömésére

Meghibásodott egy hővezeték, ezért gödröt ástak a szombathelyi Oladi lakótelepen – mely tavaly év vége óta tátongott a helyszínen. Most intézkednek az ügyben az illetékesek. 
2020. január 02.

Nyolc utca kap új nevet Celldömölkön

Január ötödikéig mindenki adhat ötleteket – a Vas megyei városban ugyanis 8 utca új nevet kapna. Ezzel kapcsolatosan várja a javaslatokat a képviselő-testület.
2019. december 20.

Körmend: új tornaszobát kapott a szociális otthon

Igazi újdonsággal kezdi az új esztendőt a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ: felújított tornaszobát adtak át a közelmúltban.
2019. december 18.

A dugattyús kompresszort érdemes megismerni

A dugattyús kompresszor egyre gyakrabban tűnik fel a barkácsműhelyekben is. Míg a korábbi évtizedekben kifejezetten drágán juthattunk hozzá az ilyen gépekhez, mára megváltozott a h...
2019. december 12.

A szülőkön múlik, lesz-e egyházi iskola Szentgotthárdon

Amennyiben az érintett szülők több mint fele igényli, elindítják az egyházi iskolát Szentgotthárdon – derült ki dr. Székely János megyés püspök beszámolójából.
2019. december 05.

Szombathely: új defibrillátorral látták el a mentősöket

Közel 7 millió forint értékben kapott új defibrillátort a Szombathelyi Mentőállomás, melyet az egyik helyi vállalat ügyvezető igazgatója adott át.
2019. november 28.

Szombathely: későn kapcsolódnak fel a lámpák?

Mióta korábban sötétedik, nem kielégítő a világítás a Vas megyei székhelyen. Szombathelyen több autós szembesül késő délután a vártnál nagyobb sötétséggel, amikor hazafelé tart.
2019. november 26.

Társadalmi felelősségvállalás!

A Civil Kerekasztal fő célja: a Kerekasztal a partneri viszony kialakításával, illetve fenntartásával biztosítja a társadalmi szervezetek részvételét a városi döntéshozatalban.
2019. november 25.

„Z” generáció világa Szombathelyen

Világszerte erősödik a vállalkozói kedv főleg a fiatal generáció körében. Mint kiderült az Amway Globális Vállalkozói jelentéséből, 10-ből 4-en indítanának saját céget. A HR szférá...
2019. november 14.

Huszonkét Vas megyei óvodaudvar újul meg

Több mint húsz településen szépülnek az óvodaudvarok Vas megyében. A projekt a Magyar falu program keretében valósul meg.
2019. november 07.

Többen súlyosan sérültek a szentgotthárdi robbanásban

Robbanás rázta meg Vas megyei várost november 7-én hajnalban. A balesetnek több súlyos sérültje is van.
2019. október 31.

Az országban is egyedi lesz a kámoni ökokönyvtár

Kezdetét vette az ökoszemléletű fiókkönyvtár építése Kámonban – a helytörténeti dokumentumokat digitalizálják. Az eseményről a Berzsenyi Dániel Könyvtárban tartottak sajtótájékozta...