Keresés az archívumban

2021. January 07.

Szombathely - Átvette az orvosi ügyelet ellátását az önkormá...

A szombathelyi önkormányzat felelős az orvosi ügyeleti ellátásért december 31-étől – A váltás eddig problémamentesnek tűnik.
2020. December 29.

Nyolc autó tört össze a jeges felüljárón Szombathelyen

Jégpályává változott a Csaba úton levő felüljáró december 27-én este – a kedvezőtlen körülmények miatt 8 autó tört össze az úttesten.
2020. December 17.

Tavasszal nyílhat a szombathelyi Octopus-víztorony

Márciusban nyithatja meg kapuit az Octopus-ként ismert víztorony Szombathelyen, amely ettől kezdve számos új funkcióval várja a látogatókat.
2020. December 10.

Szombathelyen több 100 lakás maradt fűtés nélkül vezetékcser...

Távhővezetéket cserélnek a szombathelyi Oladon december 10-én, ezért a melegvíz és a fűtés sem elérhető reggel 8 és délután 16 óra között.
2020. December 03.

Szükség volt Szombathelyen halotthűtő felállítására is

Biztonsági tartalékként állítottak fel egy halotthűtőt a Markusovszky kórháznak Szombathelyen a koronavírus-járvány miatt megemelkedett halálozások miatt.
2020. November 26.

Ideiglenesen nem közlekednek egyes buszjáratok

November 27-től visszavonásig szünetel bizonyos, nem kellően kihasznált buszjáratok közlekedése Szombathelyen.
2020. November 19.

Közel 2 milliárdos segítséget kap Sárvár

Lobbizott a Vas megyei városért Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője – Így Sárvár kap támogatást és elkerülheti egy igencsak problémás helyzetet.
2020. November 12.

A lakók összefogtak, a levél egyelőre maradt – panaszolták a...

Társadalmi munka keretében, összefogva gyűjtötték be a leveleket a Bem utcai társasház környékén lakók, de kérésük ellenére azt egyelőre nem szállította el a Szompark Kft – panaszo...
2020. November 09.

Sűrűbben közlekednek a buszok Szombathelyen is

A zsúfoltság elkerülése nagyon fontos a járvány-időszakban, ezért a Volánbusz a Vas megyei székhelyen is gyakrabban indítja a helyi buszokat, mint eddig.
2020. October 30.

Több helyen áramkimaradás lesz Szombathelyen

Gallyazás miatt lehet áramszünetre készülni a Vas megyei székhelyen. Több utcát érint majd, melyek leírása alább megtalálható.
2020. October 22.

Jól halad a sárvári Csónakázó-tó fejlesztése

Megfelelő ütemben készül a Csónakázó-tó fejlesztése a Vas megyei Sárváron. A város zöld szívének is nevezett helyszín egyre szépül.
2020. October 15.

Sportcentrumot adtak át Körmenden

Csak a közelmúltban tartották meg a Sport utcai létesítmény névadó ünnepségét, noha az április óta Papp István nevét viseli. A fejlesztéseket szintén átadták Körmenden.
2020. October 08.

Fejlesztették a Tóth István parkot Szombathelyen

A második ütem is elkészült: több mint 14 millió forintos támogatással fejlesztették tovább a szombathelyi Tóth István parkot, mely mostmár „fogad látogatókat”.
2020. October 01.

Több áramszünetre kell készülni Szombathelyen októberben

Érdemes előkészíteni gyertyákat és minden egyebet, amire szükség lehet: többször is áramszünet lesz ugyanis októberben a Vas megyei székhelyen.
2020. September 24.

Szombathely - Egyirányúsítanák a Szatmár utcát a lakói

Aláírásgyűjtésbe kezdtek Szombathelyen a Szatmár utca lakosai. Azt szeretnék, ha utcájukat a Mérleg irányába egyirányúvá tennék. Véleményük szerint ez több szempontból is jogos len...