Keresés az archívumban

2021. February 04.

Zajlanak a munkák – Hamarosan nyithat a kőszegi Köszház

Bár a Jurisics-vár Művelődési Központ a járványhelyzet okán zárva tart, a munkálatok zajlanak az épületben – javítják és újrafestik azt.
2021. January 28.

Örökös öko-iskola címet nyert a vépi Hatos Ferenc

Céljuk a gyermekek környezetvédővé nevelése – olyan felnőtteket képeznek, akik féltik és vigyázzák a természetet. Örökös öko-iskola címet kapott a vépi Hatos Ferenc iskola.
2021. January 21.

Régi szépségében tündököl az államkincstár épülete Szombathe...

Véget értek a munkálatok, visszakapta régi fényét a Magyar Államkincstár szombathelyi épülete – kívül és belül is megszépült.
2021. January 14.

Támogatásból oldja meg Szombathely az illegális szemét elhor...

A 87-es elkerülő út déli fele sajnos gyakran van tele illegálisan lerakott szeméttel – Ezen az áldatlan helyzeten szeretne változtatni Szombathely, melyhez pályázatot vett igénybe.
2021. January 07.

Szombathely - Átvette az orvosi ügyelet ellátását az önkormá...

A szombathelyi önkormányzat felelős az orvosi ügyeleti ellátásért december 31-étől – A váltás eddig problémamentesnek tűnik.
2020. December 29.

Nyolc autó tört össze a jeges felüljárón Szombathelyen

Jégpályává változott a Csaba úton levő felüljáró december 27-én este – a kedvezőtlen körülmények miatt 8 autó tört össze az úttesten.
2020. December 17.

Tavasszal nyílhat a szombathelyi Octopus-víztorony

Márciusban nyithatja meg kapuit az Octopus-ként ismert víztorony Szombathelyen, amely ettől kezdve számos új funkcióval várja a látogatókat.
2020. December 10.

Szombathelyen több 100 lakás maradt fűtés nélkül vezetékcser...

Távhővezetéket cserélnek a szombathelyi Oladon december 10-én, ezért a melegvíz és a fűtés sem elérhető reggel 8 és délután 16 óra között.
2020. December 03.

Szükség volt Szombathelyen halotthűtő felállítására is

Biztonsági tartalékként állítottak fel egy halotthűtőt a Markusovszky kórháznak Szombathelyen a koronavírus-járvány miatt megemelkedett halálozások miatt.
2020. November 26.

Ideiglenesen nem közlekednek egyes buszjáratok

November 27-től visszavonásig szünetel bizonyos, nem kellően kihasznált buszjáratok közlekedése Szombathelyen.
2020. November 19.

Közel 2 milliárdos segítséget kap Sárvár

Lobbizott a Vas megyei városért Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője – Így Sárvár kap támogatást és elkerülheti egy igencsak problémás helyzetet.
2020. November 12.

A lakók összefogtak, a levél egyelőre maradt – panaszolták a...

Társadalmi munka keretében, összefogva gyűjtötték be a leveleket a Bem utcai társasház környékén lakók, de kérésük ellenére azt egyelőre nem szállította el a Szompark Kft – panaszo...
2020. November 09.

Sűrűbben közlekednek a buszok Szombathelyen is

A zsúfoltság elkerülése nagyon fontos a járvány-időszakban, ezért a Volánbusz a Vas megyei székhelyen is gyakrabban indítja a helyi buszokat, mint eddig.
2020. October 30.

Több helyen áramkimaradás lesz Szombathelyen

Gallyazás miatt lehet áramszünetre készülni a Vas megyei székhelyen. Több utcát érint majd, melyek leírása alább megtalálható.
2020. October 22.

Jól halad a sárvári Csónakázó-tó fejlesztése

Megfelelő ütemben készül a Csónakázó-tó fejlesztése a Vas megyei Sárváron. A város zöld szívének is nevezett helyszín egyre szépül.