Keresés az archívumban

2020. március 19.

Vas megye: előretervezést és vásárlást ajánlanak a gazdáknak

Sok mezőgazdaságban dolgozó ember áll sorban szorongva a növényvédő szereket forgalmazó cégeknél – a szakemberek azt javasolják nekik, tervezzenek és vásároljanak előre.
2020. március 13.

Szombathely: négy napig fűtés és meleg víz nélkül lesz 2 eze...

Munkálatok miatt több mint 2000 lakásnak kell mellőznie a meleg vizet és a fűtést négy napon át Szombathelyen.
2020. március 04.

Tavasszal újra lesz Herényi Virágút

Tizennyolcadik alkalommal kerül sor a Herényi Virágút megrendezésére Szombathelyen. A szervezők áprilisban tartanák meg az üdítő rendezvényt.
2020. február 28.

Óvintézkedéseket tett a büki Nestlé a koronavírus miatt

Munkatársaik egészsége és biztonsága érdekében több óvintézkedést hozott meg a Nestlé Hungária Kft. Néhány dolgozójukat a napokban hazaküldték.
2020. február 20.

Mi lesz Szombathelyen a háziorvosi ügyelettel?

Szeptembert követően nem szeretné tovább ellátni a háziorvosi felügyeletet az Országos Mentőszolgálat Szombathelyen – az ellátás költsége is megnőtt.
2020. február 13.

Szombathely környékén a legtöbb a bűneset

Vas megyében Magyarlaktól délre kevesebb a bűncselekmény – a megyeszékhely és környéke számít a statisztikák alapján a leginkább „bűnös” területnek.
2020. február 06.

Koronavírus: három gyanús eset volt a Markusovszky-kórházban

Koronavírust gyanítottak három embernél, de a betegség léte nem igazolódott be a szombathelyi Markusovszky-kórházba szállított pácienseknél.
2020. január 30.

Vas megye: az orvosok terheit csökkentenék Kőszegen

Nem csupán a hitelfelvétel kapcsán, de a háziorvosi ellátás ügyében is határozott utolsó2019-es ülésén Kőszeg képviselő-testülete.
2020. január 24.

Sárváron kész - Celldömölkön is megújulhat a vasútállomás

Az 50 megújuló vonatállomás program részeként újították fel a sárvári vasúti megállót, s most a celldömölkire is sor kerül.
2020. január 16.

Szombathely: elkészülhet az intermodiális csomópont

Sikeresen lezárult a közbeszerzési eljárás, ezért hamarosan kezdetét veheti az ún. intermodális csomópont tervezése a Vas megyei székhelyen.
2020. január 10.

Hetek óta vártak Szombathelyen egy gödör betömésére

Meghibásodott egy hővezeték, ezért gödröt ástak a szombathelyi Oladi lakótelepen – mely tavaly év vége óta tátongott a helyszínen. Most intézkednek az ügyben az illetékesek. 
2020. január 02.

Nyolc utca kap új nevet Celldömölkön

Január ötödikéig mindenki adhat ötleteket – a Vas megyei városban ugyanis 8 utca új nevet kapna. Ezzel kapcsolatosan várja a javaslatokat a képviselő-testület.
2019. december 20.

Körmend: új tornaszobát kapott a szociális otthon

Igazi újdonsággal kezdi az új esztendőt a Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ: felújított tornaszobát adtak át a közelmúltban.
2019. december 18.

A dugattyús kompresszort érdemes megismerni

A dugattyús kompresszor egyre gyakrabban tűnik fel a barkácsműhelyekben is. Míg a korábbi évtizedekben kifejezetten drágán juthattunk hozzá az ilyen gépekhez, mára megváltozott a h...
2019. december 12.

A szülőkön múlik, lesz-e egyházi iskola Szentgotthárdon

Amennyiben az érintett szülők több mint fele igényli, elindítják az egyházi iskolát Szentgotthárdon – derült ki dr. Székely János megyés püspök beszámolójából.